Waarom Erva Company?

Flexibel

Ploegensysteem, volcontinue, ’s nachts, weekend- en/of feestdagen? Onze werknemers staan steeds klaar om te werken in diverse tijdsregelingen. Alsook hebben wij een pool aan ervaren medewerkers om diverse functies uit te oefenen.

Bij het aangaan van een samenwerkingscontract hebben wij maximum één week nodig om alles in orde te brengen voor de opstart van ons personeel.

Betrouwbaar

Erva Company bestaat reeds 9 jaar. Wij kunnen onszelf dan ook een stabiele onderneming noemen met tevreden en vaste klanten. Daarnaast zullen wij er steeds voor zorgen dat uw vraag naar het juiste personeel zo snel mogelijk ingevuld zal worden. Ons personeel is dan ook goed opgeleid en wij zullen steeds blijven inzetten op verdere cursussen.

Transparant

Een duidelijke en eerlijke communicatie is voor ons even belangrijk als voor u. Een vlotte communicatie leidt uiteraard naar een uitstekende opvolging van beide partijen. Alsook wordt u als klant steeds op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en veranderingen binnen ons bedrijf.

Duurzaam

Ook wij streven er naar om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo kunnen onze werknemers gebruik maken van ons eigen wagenpark met minibussen en wordt dit volledig door ons opgevolgd. Zo zullen de werknemers in diverse teams worden uitgestuurd en carpoolen ze samen in onze minibusjes. Dit zorgt uiteraard voor een verminderde CO2-uitstoot.

Contacteer ons op het nummer 0487 311 141 of stuur een mail!

© Erva Company bvba • BE0548.921.020 • Privacy & cookies

Opmerking: Erva Company is geen interim kantoor.

Stuur een bericht

Stuur een bericht