U verzorgt het werk. Wij zorgen voor de werkkracht!

Ervaren en gekwalificeerd personeel vinden is niet altijd even gemakkelijk. Uw werkkrachten moeten aan de strengste voorwaarden van uw sector voldoen. Hierdoor neemt de zoektocht veel kostbare tijd in die u weet vast en zeker wel beter weet te besteden.

Met Erva Company als betrouwbare samenwerking met nodige mankracht op het juiste moment creëert u meer ruimte voor uw onderneming uit te bouwen. U verzorgt het werk en dus de groei van uw bedrijf, wij verzorgen een steeds groeiend netwerk van goed opgeleide werkkrachten waar u op kan rekenen. Iedereen wint!

Goed opgeleid en vakkundig personeel, daar houden wij van!

Bij Erva Company zijn we trots op de expertise van onze medewerkers. Wij voorzien het personeel steeds de actuele opleidingen in desbetreffende sectoren. Onze mensen zijn bijzonder gekwalificeerd in de voedingssector, de logistiek die daarbij komt te kijken zoals het verpakken, inpakken en alle mogelijke reinigingswerken.

Uw project, onze passie!

Een goede verstandhouding van uw opdracht is belangrijk voor het succes van uw onderneming en dus ook voor ons. Door onderling overleg met u als werkgever en persoonlijke coaching naar onze werknemers toe komen we tot een goede en duidelijke samenwerking.

Contacteer ons op het nummer 09 335 33 20 of stuur een mail!

© Erva Company bvba • BE0548.921.020 • Privacy & cookies

Opmerking: Erva Company is geen interim kantoor.

Delen op FacebookDelen op twitterDelen op Google+

Stuur een bericht

Stuur een bericht